STUDIOIT in het kort:
  • Database-ontwerp
  • Windows en Web
  • Maatwerk en Service
  • Makkelijk werken
  • Tijd winnen
  • Kosten sparen
HOME STUDIOIT WERKWIJZE CONTACT LINKS
Onze werkwijze
 
Maatwerk applicaties vragen enerzijds hoge klantgerichtheid, anderzijds pragmatisme en focus op resultaat. Voor beide bent u bij StudioIT aan het juiste adres.

Verdieping in de behoefte van de opdrachtgever ligt aan de basis van elk project. In de aanloopfase inventariseren wij niet alleen uw wensen en behoeften, maar komen wij ook zelf met suggesties en adviezen. Rendement, maar ook kosten, zijn daarbij de uitgangswaarden.

StudioIT werkt pragmatisch. Klanten schetsen ons als resultaatgericht en hands-on. In elke gewenste fase van het ontwikkeltraject koppelen wij de resultaten terug aan u als opdrachtgever, zodat u zicht blijft houden op de voortgang en beide partijen zich op het juiste spoor weten.

Techniek StudioIT bedient zich bij voorkeur van open-source technieken, zie zichzelf in praktijk hebben bewezen, om zo de kosten voor de klant zo beperkt mogelijk te houden.

StudioIT ontwikkelt zowel Windows- als webapplicaties aan. In overleg met de gebruiker wordt vastgesteld welke omgeving het meest gewenst en van toepassing is. Softwarepakketten bieden wij naar keuze aan naar keuze als multi-user intranet- of webapplicatie, met elk gewenst niveau van beveiliging. Webapplicaties worden ontwikkeld in o.a. PHP- en AJAX-scripttalen. Desgewenst ontwikkelen wij aps en iPad-versies, in bijvoorbeeld CSS3, HTML5 en met gebruik van JQuery.

URP - Urenregistratie & Planning
Optimaliseert het beheer, de planning, registratie en rapportage van uw personele en materiële inzet voor o.a. service & onderhoud. Modulaire opbouw. ERP-achtig karakter. In gebruik bij offshore, schoonmaakbranche, technische servicebedrijven en detacheerders.

Bezettingsbarometer Onderwijs
Welke personele maatregelen kan onze school nu al treffen om over 3, 4, 5 of 10 jaar tegemoet te komen aan de dán te verwachten vraag? Strategische personeelsplanning in het Voortgezet Onderwijs op basis van te verwachten leerlingenaan-tallen en capaciteitsbehoeften.

Dynamische Enquêtering
Online platforms en pakketten voor enquêtering, marktonderzoek en voor testafname bij werving & selectie van personeel.

Periodieke incasso & Ledenbeheer
Low-budget tool voor automatische incasso annex ledenbeheer. Eenvoudig te koppelen aan elk NAW-bestand en ieder financieel systeem. Full-SEPA. Onmisbaar voor grote én kleine organisaties en verenigingen.

 
©2015 StudioIT. Alle rechten voorbehouden.