STUDIOIT in het kort:
  • Database-ontwerp
  • Windows en Web
  • Maatwerk en Service
  • Makkelijk werken
  • Tijd winnen
  • Kosten sparen
HOME STUDIOIT WERKWIJZE CONTACT LINKS
Resources planning & utilities
 
ICT tools voor MKB, organisaties, scholen en verenigingen
 
StudioIT maakt 'grote' automatisering toegankelijk voor organisaties en ondernemingen in het MKB. Deze inhaalslag is hard nodig. Immers - grote ondernemingen sturen hun resources met integrale ERP-pakketten. Maar publieke organisaties en MKB-bedrijven behelpen zich vaak nog met standaard office programma's. Die ze bovendien per afdeling anders gebruiken. Veel werk gebeurt daardoor dubbel. Dat leidt tot verlies van efficiency, tijd en geld. En uiteindelijk van concurrentiekracht.

StudioIT helpt u deze achterstand in te halen met maat-software die naadloos aansluit bij uw processen en werkwijzen. Toch maken wij zoveel mogelijk gebruik van bestaande en standaard componenten. Dit leidt tot twee voordelen. Uw medewerkers vinden onze software prettig en ze zien & ervaren direct de voordelen. Daarnaast blijven uw ontwikkelkosten beperkt, soms zelfs ronduit laag.
Deze site geeft u een korte indruk van de software die wij maken. Van modulaire, com-plexe, ERP-achtige pakketten die sterk op maat zijn gesneden. Tot handige, kant-en-klare tools, applicaties & utilities die u voor een gering bedrag kunt aanschaffen.

Ongeacht hun omvang, zwaarte en prijsniveau, leveren de software-producten van StudioIT uw organisatie en uw medewerkers altijd drie voordelen:
  • makkelijk werken
  • tijd winnen
  • kosten sparen
URP - Urenregistratie & Planning
Optimaliseert het beheer, de planning, registratie en rapportage van uw personele en materiële inzet voor o.a. service & onderhoud. Modulaire opbouw. ERP-achtig karakter. In gebruik bij offshore, schoonmaakbranche, technische servicebedrijven en detacheerders.

Bezettingsbarometer Onderwijs
Welke personele maatregelen kan onze school nu al treffen om over 3, 4, 5 of 10 jaar tegemoet te komen aan de dán te verwachten vraag? Strategische personeelsplanning in het Voortgezet Onderwijs op basis van te verwachten leerlingenaan-tallen en capaciteitsbehoeften.

Dynamische Enquêtering
Online platforms en pakketten voor enquêtering, marktonderzoek en voor testafname bij werving & selectie van personeel.

Periodieke incasso & Ledenbeheer
Low-budget tool voor automatische incasso annex ledenbeheer. Eenvoudig te koppelen aan elk NAW-bestand en ieder financieel systeem. Full-SEPA. Onmisbaar voor grote én kleine organisaties en verenigingen.

 
©2015 StudioIT. Alle rechten voorbehouden.